Trattoria Sapori del sud: Het beste Italiaanse restaurant in Zolder

Na meer dan 20 jaar samen te hebben gewerkt als kapster, is voor Manuela en Modesta eindelijk de droom uitgekomen om een authentiek Italiaans restaurant te openen. Dit is niet altijd een gemakkelijke weg geweest, maar nu serveert Sapori Del Sud al reeds 4 jaar met de grootste zorg authentieke Italiaanse gerechten. Zij zijn dan ook in Heusden-Zolder en omstreken bekend voor de verse pasta’s, pizza’s en overheerlijke wijnen.
Het geheim van een onweerstaanbare pizza? Zorgvuldig bereid deeg, kraakverse ingrediënten … én een traditionele steenoven waarin hij à la minute gebakken wordt.

Feestjes, bedrijfsuitjes, ...

Door te zijn opgegroeid in het restaurant van ‘Mamma’ en ‘Papà’, kennen ze de Italiaanse keuken als geen ander. Ze zorgen er dan ook zelf voor dat elk
gerecht aan de eisen voldoet als het de keuken verlaat. Ook voor feestjes, gelegenheden en bedrijfsuitjes is Sapori Del Sud u graag van dienst. Neem even contact met ons op, wij informeren u met plezier.

Terras

Tijdens de zomermaanden is het heerlijk vertoeven op ons gezellig buitenterras. Ontdek ook onze broodjes, pizza’s en pasta’s om mee te nemen.

  • Sapori del sud - Zolder

  • Sapori del sud - Zolder

  • Sapori del sud - Zolder

  • Sapori del sud - Zolder

Back to Top